Suomen Puhallintekniikka Oy on 16.04.2009 Kouvolassa perustettu osakeyhtiö.

Suomen
Puhallin-tekniikka

Yritys on toiminut perustamisesta asti pääasiassa paperi- ja selluteollisuuden ilmastointihuolto ja asennustöissä.

Pyrimme toiminnallamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin tarjoamalla laadukkaat, kustannustehokkaat sekä nopeasti reagoivat huoltopalvelut.

Erikoisosaamisemme keskittyy puhaltimien sekä sellu- ja paperitehtaiden ilmalaitteiden ympärille, josta ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosikymmenien laaja-alainen kokemus.
Yrityksen voimavara on sen omistautunut sekä ammattitaitoinen henkilökunta sekä työhön soveltuvat työvälineet ja laitteet.

Henkilökuntaa meillä on keskimäärin noin 10 henkilöä ja liikevaihtoluokka on noin miljoona euroa vuodessa.

Vuodesta 2009 olemme toimineet teollisuuden ilmalaitteiden huolto, korjaus ja asennustöissä.
Pääosa asiakkaista on ollut puunjalostusteollisuudesta, mutta olemme palvelleet asiakkaita myös muilta teollisuuden aloilta kuten laivateollisuus, terästeollisuus, kemianteollisuus, asfalttiasemat sekä erilaiset voimalaitokset.

Vuonna 2018 aloitimme kehittämään omaa valmistustoimintaa, teimme tällöin ensimmäisen suuren investoinnin hankkimalla 1000m2 teollisuushalliin Kouvolasta, sekä erilaisia metallintyöstö laitteita.
Tilan nosto-ovi on 6x5m, siltanosturin nostokorkeus 5m ja kapasiteetti 2x5t.

Vuonna 2024 yrityksemme täyttää 15-vuotta ja käyttöömme valmistuu laajennusosa nykyisen tilamme viereen, jossa pystymme laajemmin koekäyttämään, tasapainottamaan ja korjaamaan puhaltimia sekä muita laitteita. Myös tuotteiden kokoonpanotila kasvaa, jonka avulla pystymme kasvattamaan tuotantokapasiteettia sekä käsiteltävien kappaleiden kokoa.

Ota yhteyttä jos tarvitset yhteistyökumppania!

Palvelut

Palvelut joita tarjoamme

Teollisuus ja prosessi ilmanvaihto

Monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla.

Tasapainotus & kunnonvalvonta

Puhaltimien tasapainotuspalvelu. Tarjoamme tehokasta kunnonvalvontaa, joka pitää laitteet kunnossa, ehkäisee yllättäviä tuotantokatkoja sekä säästää rahaa kun huollot ja korjaukset tehdään oikeaan aikaan!

Puhallinhuolto

Puhaltimien säännöllinen ylläpito ja kunnossapito.

Kanavaosat, Metallityöt, Laitevalmistus

Valmistamme pääasiassa teollisuuden ilmanvaihdon sovelluksiin osia ruostumattomasta-, haponkestävästä-, sinkitystä ja rakenneteräksestä sekä alumiinista.

Työllistämme keskimäärin 8 henkilöä ja liikevaihtoluokka 0,7 -1 milj.

Rekrytointi

Työtä osaajille, Talenttimagneetti/Suomen Puhallintekniikka Oy

Ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella.

Etsitkö ammattilaista teollisuuden ilmastointihuolto ja asennustöihin?

Erikoisosaamisemme on puhaltimien ja teollisuusilmastoinnin korjaus-, asennus- ja huoltotyöt. Erityisesti puunjalostusteollisuuden, kuten sahojen, sellu- ja paperi­tehtaiden ilma­laitteet ovat tuttu ympäristö meille, josta ammatti­taitoisella henkilö­kunnallamme on vuosi­kymmenien laaja-alainen kokemus.

Myös kiinteistöpuolen ilmastoinnin puhaltimien korjaus on meille arkipäivää.
Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset apua puhaltimien kanssa.

Yrityksen voimavara on sen omistautunut sekä ammatti­taitoinen henkilö­kunta sekä työhön soveltuvat työvälineet ja laitteet.