Kanavaosat, erikoisosat, laitevalmistus ja erilaiset metallityöt ilmanvaihdon sovelluksiin ruostumattomasta- haponkestävästä- sinkitystä ja rakenneteräksestä sekä alumiinista

Metalli­tuotteiden valmistus

Pyrimme toiminnallamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin tarjoamalla laadukkaat, kustannustehokkaat sekä nopeasti reagoivat huoltopalvelut. Tutustu palveluihimme ja liity mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Palvelut

Metallituotteiden valmistus

Valmistamme pääasiassa levytuotteita teollisuuden ilmanvaihdon sovelluksiin osia ruostumattomasta-, haponkestävästä-, sinkitystä ja rakenneteräksestä sekä alumiinista.

Palvelut

Metallituotteiden valmistus ja ohutlevytyöt

Yhteistyökumppaniemme kautta saamme hankittua myös muut ohutlevytyöt.

N

Kanavaosat

Kanavaosat mittatilaustyönä tai vakiomitoilla, teemme kanavaosia mittojen mukaan useimmista materiaaleista, yksittäisistä osista isompiin sarjoihin.

N

Erikoisosat

Erilaiset sulkupellit, johdesiipisäätimet, suodatinkotelot, hajottajat, lohkokäyrät, haarakappaleet, pituussaumakanavat ym. normaalisti ainevahvuuksista 0,8-6mm (6..20mm taivutus rajoitettu).

N

Laitevalmistus

Lämmöntalteenottokennot, esimerkiksi paperiteollisuudessa käytössä olevat ilma/ilma lämmönvaihtimet, jotka valmistetaan putkista ja päätylevyistä.
Puhaltimien varaosia

N

Metallityöt

Valmistamme kattavalla laitekannallamme myös muut metallituotteet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Muita palveluitamme

Teollisuus ja prosessi ilmanvaihto

Monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla.

Puhallinhuolto

Puhaltimien säännöllinen ylläpito ja kunnossapito.

 

Tasapainotus & kunnonvalvonta

Puhaltimien tasapainotuspalvelu.

Ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella.

Etsitkö ammattilaista teollisuuden ilmastointihuolto ja asennustöihin?

Erikoisosaamisemme on puhaltimien ja teollisuusilmastoinnin korjaus-, asennus- ja huoltotyöt. Erityisesti puunjalostusteollisuuden, kuten sahojen, sellu- ja paperi­tehtaiden ilma­laitteet ovat tuttu ympäristö meille, josta ammatti­taitoisella henkilö­kunnallamme on vuosi­kymmenien laaja-alainen kokemus.

Myös kiinteistöpuolen ilmastoinnin puhaltimien korjaus on meille arkipäivää.
Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset apua puhaltimien kanssa.

Yrityksen voimavara on sen omistautunut sekä ammatti­taitoinen henkilö­kunta sekä työhön soveltuvat työvälineet ja laitteet.